Medus su imbieru. 280 gramų
Medus ir imbieras - klasika tapęs derinys daugelio virtuvėje tiek imunitetui stiprinti tiek kaip azijietiškos virtuvės receptų dalis. Kartu ši kombinacija tai tikra vitaminų ir skonių bomba. Šio sezono naujiena, medus su imbieru jau spėjo atrasti kelią į mūsų pirkėjų širdis. Patiks ir patiems mažiausiems, mat imbiero kiekis mišinyje toks, jog medaus saldumas ir kreminė tekstūra nenustelbiamos imbiero aitrumo. Ieškai kažko ypatingesnio? Medaus su imbieru galima įsigyti ir išskirtinėje pakuotėje - sufasuoto taip, kaip sumanė gamta - 100% bičių vaško daugkartinio panaudojimo indelyje.Sudėtis: Medus (98%), imbiero milteliai (2%).
Medaus someljė Rasa sako: "Švelnus imbiero aštrumas medui suteikia šildantį, gomurį kutenantį pojūtį ir puikiai dera su rudeninio medaus aitrumu bei sakų natomis. Ši skonių kombinacija ypatingai vilioja šaltuoju metų laiku. Rekomenduoju paragauti su skrebučio, sviesto ir maldon druskos deriniu, Gouda sūriu, tešloje gruzdinta vištiena ar grybais."