Aštrus medus „HABANERO“, 150ml.
Skystas, aštrus medus palepintas Habanero aitriosiomis paprikomis
Tai medus, lepinamas aitriosiomis paprikomis, gaminamas mažomis partijomis Klaipėdoje, naudojant įvairių bitynų, įvairių rūšių medų. Tai pagardas kuris jus nuves į tikrą kulinarinį nuotykį.
Lengvo aštrumo skystas medus palepintas aitriosiomis paprikomis, kuris privers nusišypsoti net skeptiškiausius ragautojus. Habanero pipirų šiluma ir natūralus medaus saldumas susitinka viename šaukšte, sukurdami netikėtą, bet harmoningą skonį.
Jis tik lengvai pakutens liežuvį ir primins, kad turi charakterį. Skirtas ne tik gurmanams, bet ir tiems, kurie nori paragauti kažko naujo. Tinka tiek kasdieniam maistui, tiek smagiam eksperimentui virtuvėje.
Kur naudoti?
– Ant picos ar karštų sumuštinių
– Mėsos glazūravimui (sparneliams, šonkauliukams)
– Desertams (ledams, keptiems obuoliams, blynams, pyragams)
– Sūrių užkandžiams (brie, camembert, mėlynas pelėsinis)
– Su arbūzu, agurku, melionu
– Arbatai ar net kokteiliams
Sudėtis: lietuviškas medus, obuolių sidro actas, Habanero aitriosios paprikos.
Laikymo sąlygos: laikyti 16-25°C temperatūroje, apsaugotą nuo tiesioginių saulės spindulių.
Jei medus susikristalizavo, palaikykite pakuotę šiltame, iki+40°C temperatūros vandenyje, kol jis suskystės. Galimos natūralios nuosėdos, drumzlėtumas.
