Lapinių kopūstų traškučiai, 30 g
Rankų darbo, su meile pagaminti lapinių kopūstų traškučiai su paprikomis, saulėgrąžomis ir anakardžiais. Šie kopūstai, kitaip dar vadinami „kale“ arba garbanotaisiais, lapiniais kopūstais, yra ne veltui vadinami „super“ maistu. Juose gausu antioksidantų ir skaidulinių medžiagų, kalcio, kalio, geležies, magnio, fosforo, cinko, provitamino A, vitaminų C, E, K ir B grupės. Be vitaminų gausos, šie kopūstai pasižymi puikiu, išskirtiniu skoniu. Nors iš išorės jie traškūs, burnoje jie kaip mat ištirpsta! 😏 Kale kopūstų užkandis - sveikesnis įprastų traškučių pasirinkimas.
Sudedamosios dalys: “Kale” (garbanotieji) kopūstai, raudonosios paprikos, saulėgrąžos, vanduo, ANAKARDŽIŲ riešutai, svogūnai, maistinės mielės, citrina, druska, česnakai, juodieji pipirai.
Maistinė vertė (100g) lapinių kopūstų:
660 kJ/g /159 kcal
Riebalai - 10,08g
Iš kurių sočiųjų riebalų rugščių - 1,53 g)
Angliavandeniai - 8,15 g
Iš jų cukrūs - 2,97 g
Skaidulinės medžiagos - 4,30 g
Baltymai - 6,71 g
Druska - 0,42 g
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarius pakuotę sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
Atidarius pakuotę rekomenduojama suvartoti produktą iš karto.
Kiekis: 30 g/ 20 g (+/-1g)
Dėžutė gali skirtis nuo pavaizduotos.