LAROCHÉ CHOCOLATE PREMIUM rankų darbo šokoladų kolekcija 4x
LAROCHÉ rankų darbo šokoladų kolekcija 2020: N°1+N°2+N°4+N°5
Academy of Chocolate BRONZOS apdovanjimai, 2020: N°1 ir N°2
Matcha šokoladas su daigintais grikiais, braškėmis ir laimo traškiais N°1 – AoC BRONZA APDOVANOJIMAS
Karamelinis šokoladas su imbieru ir masala N°2 – AoC BRONZA APDOVANOJIMAS
Ruby šokoladas su pistacijomis ir uogomis N°4
64% tamsusis šokoladas su kakavos pupelėmis, kava, žiedadulkėmis ir pipirais N°5
Šokoladai apjuosti firmine juostele su užrašu „RANKŲ RADBO ŠOKOLADŲ KOLEKCIJA 2021“. Kitoje pusėje informacija apie 2019 metais laimėtą NAPA bronzos apdovanojimą. 2020 metais du iš keturių šokoladų laimėjo Academy of Chocolate BRONZOS apdovanojimus. Tai puiki dovana žmogui vertinančiam skonių įvairovę, išskirtinumą ir premium kokybę.
Įpakavimas: kartoninės dėžutės apjuostos kartonine juostele
Rankų darbo LAROCHÉ šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausia!
Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali – su autentiškomis formomis ir žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.
Šokoladus gaminame iš aukščiausios kokybės kakavos pupelių, augintų Vakarų Afrikoje, Pietų Amerikoje, Azijos salynuose. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų ir ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kav bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.
Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.