Matcha šokoladas su daigintais grikiais, braškėmis ir laimo traškiais N°1
LAROCHÉ Matcha šokoladas su daigintais grikiais, braškėmis ir laimo traškiais. Receptas: N°1
Academy of Chocolate BRONZOS apdovanjimas, 2020
Unikalus ir abejingų nepaliekantis – Laroché Matcha receptas: švelnus baltasis šokoladas prisotintas aukščiausios kokybės japoniškos žaliosios Oishii Matcha arbatos. Viduje slepiasi daiginti ir vėliau sudžiovinti traškūs lietuviški grikiai. Saldumo ir rūgštumo balansą garantuoja laimo citrinos traškiai. Šią natūraliai žalią šokolado plytelę puošia dailiai raudonos ir vasara kvepiančios liofilizuotų braškių juostelės.
Pagrindiniai ingredientai: Baltasis šokoladas su Matcha arbata, Daiginti ir džiovinti grikiai, Liofilizuotų braškių juostelės, Laimo citrinos traškiai
Ingredientų kilmės šalys:
Kakavos sviestas: Vakarų Afrika
Pieno milteliai: Vokietija, Lenkija
Daiginti grikiai: Lietuva
Braškės: Lietuva
Matcha arbata: Japonija
Laimo traškiai: Vokietija
Maistingumo deklaracija 100g: Energinė vertė: 560kcal/2338kJ. Riebalai 36g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21g; angliavandeniai 52g iš kurių cukrų 48g; baltymai 7g; druska 0,2g; skaidulinės medžiagos 1,7g. Sudėtyje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 33%.
Grynasis svoris: 90g (± 10g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio
NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą
LAROCHÉ rankų darbo šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausias! Esame nedidelis šeimos amatininkų verslas įsikūręs Kaune. Esame kūrybinės sielos, ieškome naujų skonių ir savo ribų. Giliai tikime, jog kokybė yra svarbiausia sudedamoji dalis.
Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali – su autentiškomis formomis ir žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.
Šokoladus gaminame tik iš aukščiausios kokybės šokolado žaliavų. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų arba tiesiai iš ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofilizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kavą, arbatas bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame GMO, dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.
Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.